Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στη Νέα Σμύρνη ανοίγει η αυλαία

Στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (16.00 - ΕΡΤ), ανοίγει σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών, το κυρίως πρόγραμμα της οποίας θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο. Οι «κυανέρυθροι», που μέχρι στιγμής μετρούν 2 νίκες και 2 ήττες και βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά. Ο δε ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, με μία μόλις νίκη μέχρι τώρα, και ψάχνει ένα μεγάλο «διπλό» προκειμένου να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις.

Εθνική ανδρών: Κοινή προετοιμασία με Ιταλία

Τους 22 παίκτες που αποτελούν την προεπιλογή της 16μελούς αποστολής της Εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στην Οστια της Ιταλίας για διήμερη προετοιμασία με τους «ατζούρι» ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος. Το κοινό καμπ με την Εθνική Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15 - 16 Νοέμβρη, ενώ προηγουμένως η Εθνική θα πραγματοποιήσει διήμερη προετοιμασία (13 - 14 Νοέμβρη).

Η προεπιλογή του Ελληνα τεχνικού αποτελείται από τους: Φουντούλη, Γούνα, Δερβίση, Νικολαΐδη, Αργυρόπουλο, Κανακάκη, Μουρίκη, Δελακά, Γαλανόπουλο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Καπότση, Ζερδεβά, Σολανάκη, Γκιουβέτση, Ποντικέα (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ), Φλέγκα (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Τρούλο, Τσαχειλίδη, Γαρδίκα (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ), Παπαναστασίου, Χατζηγούλα, Σκουμπάκη, Γιαννόπουλο (ΓΛΥΦΑΔΑ), Κολόμβο (ΕΝΚΑ, Τουρκία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ