Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Με την ίδια συνταγή

Με την ίδια συνταγή που αγωνίστηκε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να αγωνιστεί η ομάδα του και σήμερα κόντρα στην Αρσεναλ (21.45 ΜΕΓΚΑ) ο Γιάννης Κυράστας. Οπως επισήμανε ο Ελληνας τεχνικός, μόνο έτσι οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να φθάσουν στο απόλυτο τρία στα τρία στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Αυτή η αγωνιστική είναι καθοριστική και πιστεύω θα αναδείξει τις ομάδες που έχουν το μεγαλύτερο αβαντάζ για την πρόκριση».

Πάντως, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δε φάνηκε να συμφωνεί με όσους λένε ότι την ελληνική ομάδα τη συμφέρει και η ισοπαλία. Αλλωστε, όπως εξηγεί, ακόμα τα πάντα είναι ρευστά. «Δε συμφωνώ με όσους λένε ότι ο ΠΑΟ παίζει για δυο αποτελέσματα. γιατί αν κερδίσει η Μαγιόρκα και έρθουμε ισοπαλία εμείς, ο όμιλος θα πάρει φωτιά. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να νικήσουμε, πρέπει όμως να είμαστε όπως με Σάλκε και Μαγιόρκα». Μάλιστα, ο Γιάννης Κυράστας παρά το άσχημο ξεκίνημα των Λονδρέζων συνεχίζει να τη θεωρεί φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ για το τι θα πρέπει να κάνουν σήμερα οι παίκτες του ήταν απόλυτος. «Ολα αυτά τα παιχνίδια θέλουν υπομονή, επιμονή, αυτοσυγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και μηδέν χαλάρωση».

Για το θέμα που καίει το «τριφύλλι» και έχει να κάνει με τη συμμετοχή ή όχι του Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο Ελληνας τεχνικός διευκρίνισε ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν την τελευταία στιγμή, όπως και για τη θέση μεταξύ του Μίκαελσεν και του Κόλκα. Πιθανή ενδεκάδα: Νικοπολίδης, Βόκολος, Φύσσας, Κυργιάκος, Χένρικσεν. Καραγκούνης, Μπασινάς, Σόουζα, Μίκαελσεν ή Κόλκα, Κωνσταντίνου ή Βλάοβιτς ή Ολιζαντέμπε.

  • Σε απολογία για τις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάλεσε ο αθλητικός δικαστής τούς Αγγελο Φιλιππίδη και Γιάννη Κυράστα, οι οποίοι θα απολογηθούν την Πέμπτη.
  • Στο 2ο και 4ο όμιλο που τα πάντα παραμένουν ρευστά επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για τους τέσσερις πρώτους ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Ρεάλ Μαδρίτης - Αντερλεχτ, Ρόμα -Λοκομοτίβ Μόσχας. 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Μποαβίστα - Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ - Ντιναμό Κιέβου 3ο ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός - Αρσεναλ, Σάλκε - Μαγιόρκα 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ναντ - Γαλατασαράι, Αϊτχόβεν - Λάτσιο.

Μ. ΒΩΣΣΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ