Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΙΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1
Ηττα σαν... άλλοτε

Το περσινό κακό του, πρόσωπο φόρεσε χθες ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λιλ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπινος Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν κάτι περισσότερο από κακοί και έτσι υποχρεώθηκαν σε ήττα με 3-1 από τους Γάλλους, που πάντως αξίζει να σημειωθεί δεν προσπάθησαν και πάρα πολύ .

Το επιθετικό σχήμα που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής καθε άλλο παρά οφέλησε την ομάδα του καθώς όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έπαιρναν όλο και περισσότερο χώρο με αποτέλεσμα να κλείσουν τους Ελληνες παίκτες στην περιοχή τους. Ετσι μέχρι το ημίχρονο, οι Γάλλοι χαμογέλασαν δύο φορές, μία με τον Μπακαρί στο 33' και μια με τον Σερού στο 44' με ένα υπέροχο σε εκτέλεση τέρμα.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός των Πειραιωτών συνέχισε με το ίδιο σχήμα αλλά έβλεπε από την μία την άμυνα να τα βγάζει μόλις και μετά βίας πέρα και από την άλλη την μεσαία και επιθετική γραμμή να μην μπορεί να συνεργαστεί με επιτυχία παρά μια σχετική πρωτοβουλία των κινήσεων.

Σαν να μην έφτανε το γενικό κακό στο 79' ήρθε το τραγικό λάθος του Ελευθερόπουλου να δώσει την ευκαιρία στον Ταφορό να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του. Η μόνη ουσιώδη αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν το τέρμα του Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πάντως στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λα Κορούνια επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση στην βαθμολογία. Οι Ισπανοί έχουν 4 β. , Μάντσεστερ και Λιλ από 3 και Ολυμπιακός μόλις 1.

ΛΙΛ:Βιμπέ, Σιγκάν, Φαχμί, Μπακαρί (87' Ουλφάντε), Μπουτουάλ (66' Ντελπιέ), Πισό, Στεργιόφσκι, Εκέρ, Ντιαγέ, Νταμίκο, Σερού (75' Ταφορό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Ανατολάκης, Μπερμούντες, Βενετίδης, Μαυρογεννίδης (64' Νινιάδης), Πατσατζόγλου , Καρεμπέ, Γιαννακόπουλος, Ρόμπερτς (77' Αλεξανδρής), Οφορίκουε, Ζιοβάνι


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ