Μια πλούσια συλλογή από ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ, χωρίς ζωικές πρωτεΐνες περιλαμβάνει το βιβλίο της Βέφας και της Αλεξίας Αλεξιάδου, «Νηστίσιμα και υγιεινά» . Παρουσιάζονται 350 συνταγές. Πιάτα με λαχανικά, όσπρια, σόγια, θαλασσινά, καθώς και συνταγές μαγειρεμένες χωρίς λάδι. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την έκδοση του δεύτερου τόμου, ο οποίος θα περιλαμβάνει ψάρια, γλυκά χωρίς ζωικές πρωτεΐνες και μία μεγάλη συλλογή από το παραδοσιακό μας κελάρι για ελιές, αλίπαστα, καπνιστά και άλλα τρόφιμα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα διατηρήσουμε.