Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Τέσσερις μετανάστες σκοτώθηκαν αργά προχτές το βράδυ, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου, κατά μήκος της παλιάς εθνικής οδού Καβάλας - Θεσσαλονίκης, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό.

Ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών. Ανέπτυξε ταχύτητα και μπήκε στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε καταδίωξη. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει βγήκε σε χωματόδρομο, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό. Από το τροχαίο σκοτώθηκαν τέσσερις επιβάτες, ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τέσσερις με πιο ελαφρά τραύματα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, οχτώ μετανάστες που μπήκαν χωρίς χαρτιά στη χώρα κι ένας διακινητής, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου. Στην κατοχή του διακινητή βρέθηκαν έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι είχε αιτηθεί και είχε πάρει προσωρινό άσυλο, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκε σε ιδιοκτήτη από την Αθήνα, πακιστανικής υπηκοότητας. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ η επιχείρηση του απεγκλωβισμού των επιβαινόντων διήρκεσε αρκετή ώρα, λόγω της μορφολογίας της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ