Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Κύμα αλληλεγγύης στα εργατικά σωματεία της Πάτρας

Πλήθος σωματείων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών απ' όλη τη χώρα εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους τη στήριξή τους στα εργατικά σωματεία της Πάτρας που πήραν την πρωτοβουλία ενάντια στη νοθεία και την απάτη.

Μηνύματα αλληλεγγύης έστειλαν τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Αρτας, Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ιωαννίνων, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λάρισας, Λαυρίου, Λέσβου και Σάμου, οι Ομοσπονδίες Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών και Οικοδόμων και πολλά εργατικά σωματεία, Επιτροπές Αγώνα, σύλλογοι συνταξιούχων.

Τα εργατικά σωματεία της Πάτρας στηρίζουν ακόμα με ψηφίσματά τους φοιτητικοί και σύλλογοι της πόλης (Φυσικού, Εστίας, ΣΤΕΦ, ΣΕΥΠ).

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΣΠ σε «ευθεία γραμμή» με την εργοδοσία αξίωσε από τους φοιτητικούς συλλόγους να «σπάσουν την κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο»! Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλλοντας τη στάση της ΠΑΣΠ σημειώνει: «Απροκάλυπτα όχι μόνο στηρίζουν την εργοδοσία, την αστική τάξη της Πάτρας και τους μηχανισμούς της, αλλά και έχουν στόχο το φοιτητικό κίνημα να συμμετάσχει ενεργά στα σχέδιά τους και να έρθει σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους, δηλαδή τους γονείς μας. (...) θέλουν φοιτητικό κίνημα διαλυμένο, ουρά του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, χειροκροτητή των ξεπουλημένων εργοδοτικών ηγεσιών του εργατικού κινήματος (...) σαν να είναι συνεννοημένοι με την κυβέρνηση και το όργιο καταστολής που εξαπέλυσε την προηγούμενη βδομάδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ