Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα η εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα

Εκδήλωση με θέμα «Ενέργεια για τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες ή για τα κέρδη των καπιταλιστών;» διοργανώνει η ΤΟ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας, τιμώντας τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας (Πτολεμαΐδα). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ενόψει της εκδήλωσης αλλά και της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, η ΤΟ Ενέργειας πραγματοποιεί πανεξόρμηση στους χώρους δουλειάς και περιοδείες με ομιλίες σε εργατικούς χώρους της ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο αυτό, χτες, ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, περιόδευσε στο Ορυχείο του Νότιου Πεδίου. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχθηκε η αγωνία τους για τον κατακερματισμό των εργασιακών σχέσεων (μόνιμοι, 8μηνα, εργολαβίες).

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Σ. Βαρδαλής ανέδειξε την ουσία των περαιτέρω βημάτων της «απελευθέρωσης» - ιδιωτικοποίησης της ηλεκτρικής ενέργειας. Τόνισε την ανάγκη αντίστασης και αγώνα κόντρα στους σχεδιασμούς ΕΕ - κεφαλαίου - κυβερνήσεων. Και τους κάλεσε να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και να παλέψουν μαζί με τους κομμουνιστές για τη μοναδική ρεαλιστική προοπτική, την εργατική εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ