Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο, Παρασκευή 8 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Πληροφορικής της ΚΟ Κ. Μακεδονίας καλεί στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ (οδός Προξένου Κορομηλά 51), σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Διαδίκτυο... ρομπότ... τεχνητή νοημοσύνη: Ποιος τα σχεδιάζει; Ποιον εξυπηρετούν;». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη, η ΤΕ Κοζάνης καλεί στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα: «Ποιο είναι το μέλλον των αγροτών με βάση τους στόχους των κυβερνήσεων και της ΕΕ; Οι θέσεις του ΚΚΕ για αγροτική παραγωγή προς όφελος του λαού». Θα μιλήσει ο Αβραάμ Εγρές, μέλος της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στον Εύδηλο (αίθουσα δημαρχείου), η ΤΕ Ικαρίας διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «Η κατάσταση στα αθλητικά σωματεία σήμερα και η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Κέντρου - Αγ. Τριάδας της ΤΟ Περιστερίου Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου (στάση μετρό «Περιστέρι») πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι στην περίοδο της Κατοχής και του Εμφυλίου. Θα παρουσιαστούν τραγούδια της περιόδου και θα προβάλλεται φωτογραφικό υλικό από το Αρχείο του ΚΚΕ. Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται από την Οργάνωση, όπως και μπροσούρα με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, η οποία επίσης διατίθεται από την Οργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ