Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15 την εκπομπή «Το Στίγμα» και τον Αλέκο Βερναδάκη, που συζητά με τους: Λ. Καραγιάννη μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ, Χ. Σμυρνιώτη συνδικαλιστή του ΙΓΜΕ και Γ. Σταυρόπουλο μέλος της Διοίκησης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, με θέμα: «Συνδικάτα και πόλεμος».
  • Στις 19.15, στην εκπομπή «Ενα βιβλίο μια ιστορία», σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Θ. Παπαρήγας, που επιμελείται και παρουσιάζει, συζητά με τον Κ. Αυγητίδη για το βιβλίο του «Η επέμβαση των καπιταλιστικών κρατών ενάντια στη Σοβιετική Ρωσία και η Ελλάδα».
  • Στις 20.10, στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα», τις ομιλίες, ρεπορτάζ και εικόνες από το μεγάλο αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που έγινε χτες στα Προπύλαια.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή «Προεκτάσεις», τη συζήτηση του δημοσιογράφου Γ. Χατζηγεωργίου με τους καλεσμένους του για τις τελευταίες εξελίξεις και τις πολεμικές προετοιμασίες των ΗΠΑ, με αφορμή το τρομοκρατικό πλήγμα στη Νέα Υόρκη.
  • Στις 23.00, στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα», σε επανάληψη, τις ομιλίες, ρεπορτάζ και εικόνες από το μεγάλο αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, που έγινε χτες στα Προπύλαια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ