Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διήμερο αγωνιστικής δράσης στο Εμπόριο

Διήμερο αγωνιστικής και απεργιακής δράσης για τους εργαζόμενους στον Εμπόριο οργανώνουν κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Γραμματείας Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ.

Το Σάββατο 16/12 τα σωματεία οργανώνουν παρεμβάσεις έξω από τα καταστήματα της «Market In», ενημερώνοντας για τις άθλιες μεθόδους της εργοδοσίας και για το χέρι βοηθείας που της δίνει η κυβέρνηση.

Η Κυριακή 17/12 είναι μέρα πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο, καθώς είναι η πρώτη από τις συνολικά τρεις Κυριακές (17/12, 24/12 και 31/12) που τα καταστήματα λειτουργούν στο πλαίσιο του «εορταστικού ωραρίου».

Σε αυτό το πλαίσιο:

-- Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργανώνει παρεμβάσεις το Σάββατο, στις 11 π.μ., έξω από καταστήματα της «Market In» (σε Παγκράτι και πλατεία Κολιάτσου), ενώ την Κυριακή προχωρά σε συγκέντρωση, στις 9 π.μ., στα γραφεία του σωματείου (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως).

-- Η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης καλεί σε κινητοποίηση το Σάββατο, στις 10.30 π.μ., μαζί με το Πανελλαδικό Σωματείο στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης», στο κατάστημα της «Market In» στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, και σε παρεμβάσεις στα υπόλοιπα καταστήματα της εταιρείας. Καλεί επίσης στην απεργία και σε απεργιακές συγκεντρώσεις την Κυριακή, στις 9.30 π.μ., στη συμβολή Τσιμισκή και Αριστοτέλους και στο εμπορικό κέντρο «One Salonica».

-- Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί το Σάββατο, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση μπροστά από το «Market In» στην πλατεία Πάργας. Καλεί επίσης την Κυριακή την ίδια ώρα στην Καμάρα, στο πλαίσιο της κλαδικής απεργίας.

-- Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί την Κυριακή σε συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Γεωργάκη.

-- Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης καλεί στην απεργία της Κυριακής και στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ