Παρασκευή 26 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΛΗ του «Ρουβίκωνα» μπήκαν χτες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, πέταξαν φειγ βολάν και αποχώρησαν. «Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: Δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους» έγραφαν τα φυλλάδια που πέταξαν τα μέλη της ομάδας.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ πραγματοποίησαν επιθέσεις, χτες τα ξημερώματα, σε εφτά καταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, οι δράστες, από τις 2.00 έως τις 3.00, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν υλικές καταστροφές σε σούπερ μάρκετ που βρίσκονται σε Γαλάτσι, Νίκαια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Αγίους Αναργύρους και Χαλάνδρι.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη διέταξε χτες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου για την υπόθεση του θανάτου 44χρονης, ύστερα από τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας που βρήκε από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» και μιλούν για αποτυπώματα που οι δράστες δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν από το καμένο αυτοκίνητο. Στο αυτοκίνητο της 44χρονης φέρεται να βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και μάλιστα δεμένο με ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ