Τετάρτη 7 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 11 Μάρτη:

-- Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Η καθοριστική συμβολή του ΚΚΕ στη συγκρότηση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ στην περιοχή του Βοΐου και η νικηφόρα μάχη του Φαρδύκαμπου», στις 11.30 π.μ., στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ.

-- Στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Μάνδρας (Χατζημήτρου), οι ΚΟΒ Μάνδρας - Ειδυλλίας - Ερυθρών Αττικής καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Η "ανάπτυξή" τους θυσιάζει τη ζωή και τις ανάγκες μας. Οργάνωση - αγώνας - συμπόρευση με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Κυριακή 18 Μάρτη:

-- Στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110), η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Το δικαίωμα στην εργασία και στον ελεύθερο χρόνο». Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στην κομμουνίστρια - δασκάλα Βαγγελίτσα Κουσιάντζα, που εκτελέστηκε στις 9 Μάη 1947 μαζί με άλλους 9 μαχητές του ΔΣΕ στη Λαμία, στη γενέτειρά της στον Παλαμά (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα γίνει και αποκάλυψη τιμητικής πλακέτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ