Τρίτη 9 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
«Καρέ ευρωηττών»

Την ήττα γνώρισαν και οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο χάντμπολ. Παρ' όλα αυτά, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη για τις ανδρικές ομάδες του Δούκα και του Φιλίππου, ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την Αναγέννηση Αρτας και τον Εθνικό Κοζάνης στις γυναίκες.

Ο Δούκας δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην Πορτογαλία από την Μπράνκα (26-22) για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό της Αθήνας. Για την ίδια διοργάνωση, ο Φίλιππος έχασε στη Γιουγκοσλαβία από τη Ζελέζνιτσαρ με 36-29.

Στις γυναίκες, η Αναγέννηση Αρτας ηττήθηκε στην έδρα της με 32-24 από την ισπανική Βαλένθια για την 2η προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Εθνικός Κοζάνης θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας γυναικών, καθώς μετά την ήττα με 32-18 από την πορτογαλική Μαδέιρα η πρόκριση φαντάζει σαν όνειρο.

  • Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών έχουν ως εξής: Λεωνίδας - ΣΑΚΑ 18-24, Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ 25-25, Κιλκίς - Αρης Ν.25-22 και Βριλήσσια - Ιωνικός 18-25.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ