Τρίτη 9 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
«Σκόνταψαν» οι πρωτοπόροι

Δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής. Στα πλαίσια τής 2ης αγωνιστικής, οι Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός απέσπασαν ισοπαλίες εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα, ενώ ο Πανηλειακός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας.

Στον Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σημειώσει ένα τέρμα παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασε στο α` μέρος και έτσι παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Προοδευτική. Στη Νίκαια, ο Πανσερραϊκός απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Χαλκηδόνα που δεν του στέρησε όμως την επαφή με την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι, αν και προηγήθηκαν στο σκορ δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννενα κατάφερε να επιβληθεί με 3-0 του Πανηλειακού και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Αθηναϊκό, που επικράτησε με 2-0 της Καλαμάτας, τον Αγιο Νικόλαο, που νίκησε εκτός έδρας την Καλλιθέα με 1-0 και την Καλαμαριά που πήρε το διπλό στην Πάτρα, χάρη στη νίκη της με 2-1 επί του Πατραϊκού. Τέλος, ο Απόλλωνας, χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Παναιγιάλειου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ