Πέμπτη 22 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Στο φουλ οι «μηχανές» για την αγωνιστική «υποδοχή»

Στο φουλ έχουν μπει οι «μηχανές» για να δοθεί μαζικά και μαχητικά η αγωνιστική απάντηση στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης για την Κεντρική Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Συνδικάτα εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, Αγροτικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Επαγγελματιών και Φοιτητικοί Σύλλογοι, καθημερινά με εξορμήσεις και περιοδείες καλούν το λαό να δώσει μαχητικό «παρών» στη συγκέντρωση που προγραμματίζουν την Τετάρτη 28 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης), από όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το χώρο πραγματοποίησης του περιφερειακού συνεδρίου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την ίδια μέρα, με την ομιλία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, προγραμματίζουν θεματικές δράσεις στις 26 και 27 Μάρτη.

Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να επιλέξουν το δρόμο του αγώνα και της αντεπίθεσης, κόντρα στην «ανάπτυξη» που τσακίζει τη ζωή τους. Να βάλουν στο προσκήνιο τις διεκδικήσεις τους για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Χτες πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις από το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν. Θεσσαλονίκης στο «Enter Soft», από την Ενωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης στο εμπορικό κέντρο «COSMOS», και από την Ενωση Λογιστών στο λογιστήριο «Μασούτη», στην ελεγκτική εταιρεία PWC και στη λογιστική εταιρεία «Link - Εκατός».

Σήμερα Πέμπτη, προγραμματίζονται εξορμήσεις από την Ενωση Λογιστών Θεσσαλονίκης στη λογιστική εταιρεία «Καράογλου» και στο Ινστιτούτο. Από την Ενωση Εμποροϋπαλλήλων στο «Praktiker» και από το ΣΕΤΗΠ στο «Phoenix Center» («Veltio») και στο «Computer Team».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ