Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ
Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 27/3 στην Αθήνα

Πανελλαδικό συλλαλητήριο την Τρίτη 27/3 στην Αθήνα, στις 12 μ. στην Ομόνοια, οργανώνουν Επιτροπές Συμβασιούχων στους ΟΤΑ, διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στηρίζοντας τον αγώνα τους, έχει κηρύξει στάση εργασίας (11 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου) για τη μέρα εκείνη, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο αναφέρει ότι όσο περνάει ο καιρός «αποδεικνύεται ότι ένα τεράστιο κομμάτι των συναδέλφων συμβασιούχων που δουλεύουν σήμερα θα πεταχτεί στην ανεργία, αφού η μοριοδότηση που τους δίνεται σε καμιά περίπτωση δεν τους καλύπτει. Ερχονται χιλιάδες απολύσεις. (...) Συνάδελφοι περνάμε στην αντεπίθεση, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. Καλούμε όλους τους συμβασιούχους των δήμων (συμβασιούχοι με παράταση, Βοήθεια στο Σπίτι, εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ κ.λπ.) που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα ενιαία να δώσουμε τη μάχη για το δικαίωμά μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Δεν μας πτοούν οι προβοκάτσιες της κυβέρνησης περί δήθεν αιτήματος ακύρωσης του διαγωνισμού. Απαιτούμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ και ταυτόχρονα η κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία και να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις από Ορισμένου σε Αορίστου Χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση, η Παναττική Επιτροπή Συμβασιούχων καλεί τους συμβασιούχους να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της κινητοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ