Τρίτη 3 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Κινητοποίηση από τις σχολικές καθαρίστριες

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Λουτρακίου, σήμερα Τρίτη στις 9 π.μ., καλεί η Επιτροπή Αγώνα Σχολικών Καθαριστριών, διεκδικώντας την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη συνέχισης του αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Καλούν σε συμπαράσταση σωματεία, φορείς και συλλόγους γονέων.

Οι εργαζόμενες ενημερώθηκαν πως τα δεδουλευμένα του Γενάρη και του Φλεβάρη, που δεν τους έχουν ακόμα καταβληθεί, θα τα πληρωθούν στα μέσα του Απρίλη.

«Παρά τις λαμπερές υποσχέσεις της κυβέρνησης για ομαλότητα στο εργασιακό καθεστώς των σχολικών καθαριστριών, εμείς οι εργαζόμενες στην καθαριότητα αντιμετωπίζουμε καθημερινά αμέτρητες δυσκολίες και εμπόδια. Η απληρωσιά και η ανασφάλεια είναι η καθημερινότητά μας», αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα στην ανακοίνωσή της και διεκδικεί να καταβληθούν τα δεδουλευμένα Γενάρη, Φλεβάρη και Μάρτη πριν το Πάσχα. Παράλληλα, τονίζουν πως η «μόνη ρεαλιστική λύση στο εργασιακό μας ζήτημα, αλλά και στο πρόβλημα της επαρκούς καθαριότητας των σχολείων, είναι η άμεση μονιμοποίηση των καθαριστριών σε όλα τα σχολεία με 8ωρη απασχόληση και η κάλυψη των κενών που υπάρχουν με νέες προσλήψεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ