Πέμπτη 26 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Μια «ανάσα» από την άνοδο ο Αρης

Μία νίκη μακριά από την άνοδό του και μαθηματικά στη Super League βρίσκεται ο Αρης, μετά τη χτεσινή νίκη του με 3-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική της Football League. Με τη νίκη αυτή οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν προσωρινά 1οι και, το σημαντικότερο, χρειάζονται τρεις βαθμούς στις τελευταίες 6 αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Μαθηματικές ελπίδες ανόδου διατηρεί η Παναχαϊκή, που επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τα άλλα αποτελέσματα: Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟΧ Κισσαμικός 3-0, Πανσερραϊκός - Αιγινιακός 1-2, Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 3-1, Σπάρτη - Τρίκαλα 1-0, Βέροια - Καλλιθέα 0-3 άνευ αγώνος (λόγω αποχώρησης της Βέροιας), Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 0-3 άνευ αγώνος (λόγω αποχώρησης του Αχαρναϊκού). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17.00 - ΕΡΤ3).

  • Στη βαθμολογία προηγείται ο Αρης με 67 βαθμούς και ακολουθούν ΟΦΗ με 65 (και έναν αγώνα λιγότερο), Παναχαϊκή με 57, Κισσαμικός με 51, Δόξα Δράμας με 47 κ.λπ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ