Πέμπτη 26 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Αήττητος ο Ολυμπιακός, γλίτωσαν Γλυφάδα και ΠΑΟΚ

Με τον Ολυμπιακό να τερματίζει 1ος και αήττητος, με το απόλυτο στις νίκες, έπεσε χτες η αυλαία της κανονικής περιόδου στην Α1 πόλο ανδρών με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν χωρίς προβλήματα της έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, Απόλλωνα Σμύρνης, με 13-4, κάνοντας παράλληλα και ένα επιτυχημένο τεστ δυνάμεων ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ντιναμό Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στους κερδισμένους του φινάλε συγκαταλέγονται ο ΠΑΟΚ και η Γλυφάδα, που απέφυγαν τη διαδικασία των πλέι άουτ, καταλαμβάνοντας την 7η και 8η θέση αντίστοιχα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 8-7 το Παλαιό Φάληρο, το οποίο θα παλέψει για την παραμονή, ενώ η Γλυφάδα νίκησε εύκολα τον ουραγό ΟΦΗ με 17-3. Την 3η θέση κατέλαβε η Χίος, μετά τη νίκη της με 11-4 επί του Πανιωνίου, ενώ τα Χανιά επικράτησαν εκτός έδρας του Εθνικού με 12-9, παίρνοντας μια ψυχολογική τόνωση ενόψει της μάχης της παραμονής.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 66, Βουλιαγμένη 54, Χίος 42, Εθνικός 37, Υδραϊκός 31, Απόλλων Σμύρνης 31, ΠΑΟΚ 28, Γλυφάδα 27, Παλαιό Φάληρο 27, Χανιά 25, Πανιώνιος 16, ΟΦΗ 0. Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται ο αγώνας Βουλιαγμένη - Υδραϊκός.

  • Στην Α' φάση των πλέι οφ τα ζευγάρια είναι: Χίος - Απόλλων Σμύρνης, Εθνικός - Υδραϊκός. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες. Στα ημιτελικά έχουν ήδη προκριθεί ο 1ος Ολυμπιακός και η 2η Βουλιαγμένη.
  • Στα πλέι άουτ τα ζευγάρια είναι: Παλαιό Φάληρο - ΟΦΗ (2-0 νίκες), ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος (0-1 νίκες). Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες. Υπολογίζονται και οι νίκες στην κανονική περίοδο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ