Τετάρτη 9 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος

Με συγκεντρώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς και συνοικίες συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ με θέμα τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Στο επίκεντρο της συζήτησης είναι η ανάγκη για ένταση της δράσης ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς. Οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ανάγκη της κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου και στις πολιτικές που το υπηρετούν.

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 9.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο Τύπου - Χάρτου ΜΟΡΦΗ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα δικαστήρια της Ευελπίδων για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο 1ο ΚΑΠΗ (οδός Καλαντζάκου), με ομιλήτρια την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Κηφισιάς και Ερυθραίας καλούν σε συγκέντρωση στο Ανοιχτό Θέατρο Εργατικών Πολυκατοικιών, με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Η ΚΟΒ Πεύκων καλεί στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη στα γραφεία της, με ομιλητές τον Κώστα Μπαρούτα, μέλος της ΤΕ Β/Δ Συνοικιών Θεσσαλονίκης, και τον Γιάννη Ζιώγα, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Φαρμάκου καλεί στις 7 μ.μ. στην ΕΔΟΘ, με ομιλητή τον Στράτο Κουρτζανίδη, μέλος της ΕΠ.

-- Η ΚΟ Ιματισμού καλεί στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ, με ομιλητή τον Κυριαζή Ευαγγελίδη, μέλος της ΤΕ Βιομηχανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ