Τετάρτη 9 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμούν την 9η Μάη

Εκδήλωση για την επέτειο των 73 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών διοργανώνουν οι ΚΟ Καλαμαριάς του ΚΚΕ, την Πέμπτη 10 Μάη, στις 8 μ.μ., στο θέατρο «Μερκούρη», στην Καλαμαριά. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

Επίσης, σήμερα, Τετάρτη 9 Μάη, στις 11.30 π.μ., η ΚΟ Εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει συγκέντρωση στο Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (17ο χιλιόμετρο Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη), με θέμα «73 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη. Μόνο οι λαοί μπορούν να ανατρέψουν τον καπιταλισμό που γεννάει το φασισμό, τους πολέμους, τη φτώχεια και την προσφυγιά». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Οι Οργανώσεις Λακωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση με την ευκαιρία των 73 χρόνων από τη συντριβή του φασισμού, σήμερα Τετάρτη 9 Μάη, στις 11 π.μ., στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην περιοχή Ανάληψη έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη

Οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στην Καλλιθέα (Συγγρού και Φιλαρέτου), σήμερα Τετάρτη 9 Μάη, στις 10.30 π.μ., προς τιμήν της μεγάλης επετείου της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ