Σάββατο 12 Μάη 2018 - Κυριακή 13 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Οι στρατευμένοι δεν υπηρετούν τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες

Αυτές τις μέρες οι νεοσύλλεκτοι της ΕΣΣΟ 2018 Γ' καλούνται να παρουσιαστούν στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών, στο Κέντρο Εκπαίδευσης «Κανελλόπουλος» του Ναυτικού και στην 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Αεροπορίας.

Απευθυνόμαστε στους φαντάρους που καλούνται να υπηρετήσουν τη θητεία τους αυτήν την περίοδο. Γνωρίζετε από πρώτο χέρι την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των προηγούμενων. Ζείτε μέσα στο σπίτι σας τις μειώσεις των συντάξεων, των μισθών, των επιδομάτων. Βιώνετε στις σχολές και τα νοσοκομεία την υποχρηματοδότηση και το χαράτσωμα των γονιών σας. Τώρα ξέρετε για την «ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ, των 300 και 400 ευρώ μηνιαίο μισθό. Ξέρετε τι είναι ανασφάλιστος, εργοδοτική τρομοκρατία, μερική απασχόληση, κατάσχεση για χρέη και φοροληστεία.

Ε, λοιπόν, με τον ίδιο τρόπο σας αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και μέσα στο στρατό. Πίσω από τα φανταχτερά site του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και τις πατριωτικές δηλώσεις κρύβεται η υποστήριξη των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ξαναχαράζουν τα σύνορα στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή ώστε να κερδίσουν στον ανταγωνισμό τους με τη Ρωσία και την Κίνα. Κρύβουν την αφοσίωσή τους στα σχέδια κυρίως των ΗΠΑ για μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο δολοφονικών επιδρομών. Οι λαοί που μακελεύονται και ξεριζώνονται ξέρουν ότι στην Ελλάδα ανεφοδιάζονται, σταθμεύουν, ψυχαγωγούνται και εκπαιδεύονται οι δολοφόνοι τους. Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι παράγοντες αποσταθεροποίησης της περιοχής μας. Δεν αναγνωρίζουν σύνορα στο Αιγαίο. Για την παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία λένε «βρείτε τα μεταξύ σας». Για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου λένε «να μοιραστούν τα οφέλη» ο λαός της Κύπρου με τα Κατεχόμενα.

Η κυβέρνηση από τα ματωμένα πλεονάσματα και με νέα δάνεια ξοδεύει δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς που εξυπηρετούν τη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» και το ευρωατλαντικό «δόγμα». Δηλαδή, για τα κέρδη των ελληνικών μονοπωλίων και για να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την Κίνα, τη Ρωσία και τους συμμάχους τους. Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη σ' αυτήν την κυβέρνηση.

Οι φαντάροι δεν είναι κρέας για τα κανόνια τους. Δε έχουν καμιά δουλειά να εξυπηρετούν τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες. Οι φαντάροι υπερασπίζονται τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Δεν κάνουν ούτε σπιθαμή πίσω. Δεν έχουν όμως και καμιά δουλειά έξω από τα σύνορά της, κάτι που κάνει η κυβέρνηση με τις αποστολές στρατιωτικών σε άλλες χώρες.

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών.

Καμία αλλαγή συνόρων.

Να σταματήσει κάθε εμπλοκή και συμμετοχή της Ελλάδας στους βομβαρδισμούς του συριακού λαού.

Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα.

Εξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Να επιστρέψουν όλοι οι Ελληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.

Να φύγει τώρα η ΝΑΤΟική αρμάδα και η Frontex της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Ελλάδα.

Να ανακληθούν όλες οι ποινές που επέβαλε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας σε φαντάρους που συμμετείχαν σε αντιπολεμικά συλλαλητήρια.

Να αποφυλακιστούν και να επαναπατριστούν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία.


Η Επιτροπή για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2018-09-15 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2018-06-09 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2018-06-09 00:00:00.0)
Μαχητική κινητοποίηση ενάντια στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς (2015-06-13 00:00:00.0)
Ενα κατακόκκινο συλλαλητήριο στην καρδιά της Αθήνας (2001-10-09 00:00:00.0)
Μετατρέπουν τους Ελληνες σε στρατό κατοχής (1999-04-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ