Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Σήμερα οι κινητοποιήσεις για το δικαίωμα στη δουλειά

Σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ. καλούν σωματεία του Δημοσίου

Παναττική στάση εργασίας (12 μ. έως το τέλος του ωραρίου) πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, για το δικαίωμα στη δουλειά.

Στο πλαίσιο της στάσης, σωματεία του Δημοσίου καλούν σε συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών (πλατεία Κλαυθμώνος).

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και άλλα σωματεία προβάλλουν αιτήματα όπως: Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμία απόλυση συμβασιούχου. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες για να καλυφθούν οι ανάγκες. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Κάλεσμα στην κινητοποίηση και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος απευθύνουν ακόμα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας, οι Σύλλογοι Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Νομού Αττικής, Εργαζομένων στους δήμους Ηλιούπολης, Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας - Ειδυλλίας, οι Σύλλογοι Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων, Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», «Ρόζα Ιμβριώτη» και «Σωκράτης» κ.ά.

Κάλεσμα απευθύνει επίσης η «Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση».

Σε Θεσσαλονίκη και Λήμνο

Στάση εργασίας (12 μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας) πραγματοποιείται σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας - Θράκης καλούν σε συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ., στην πλατεία ΟΤΕ, στη Μύρινα, οργανώνει επίσης το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, με αντίστοιχη στάση εργασίας. Κάλεσμα στην κινητοποίηση απευθύνει και η ΕΛΜΕ Λήμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ