Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρατείνονται οι αρχαιρεσίες

Παρατείνονται, με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής, οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν για τρεις επιπλέον μέρες, στις 11, 12 και 13 Μάη (11 π.μ. - 7 μ.μ.), στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, Ομόνοια, 7ος όροφος).

Στην ανακοίνωσή της για την παράταση των αρχαιρεσιών, η εφορευτική επιτροπή χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους που έχουν ήδη πάρει μέρος στις εκλογές. Οπως υπογραμμίζει, «οι εκβιασμοί, τα "ταξίματα", οι απειλές, ιδιαίτερα στους ελαστικά απασχολούμενους, για να μην φτάσουν οι συνάδελφοι στην κάλπη, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο», τόσο από την εργοδοσία όσο και από τους συνδικαλιστές της. Στο φόντο αυτό, η εφορευτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, και ιδιαίτερα τους «έξτρα», τους «ενοικιαζόμενους» και τους μερικά απασχολούμενους, να δυναμώσουν το Συνδικάτο τους. «Το Συνδικάτο είναι η οργάνωσή μας, που δεν χωρίζει τους εργάτες ανάλογα με τη σύμβαση εργασίας που τους έχει αναγκάσει η εργοδοσία να υπογράψουν. Η συμμετοχή στη δράση του Συνδικάτου θα μας κάνει όλους ακόμα πιο δυνατούς, για να διεκδικήσουμε σταθερή δουλειά με δικαιώματα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

  • Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή οι εκλογές στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων, με ψηφοφορία από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο (Γιοσέφ Ελιγιά 7).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ