Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Προετοιμασίες για το πανελλαδικό αγροτικό αγωνιστικό 10ήμερο

Τη συμμετοχή των αγροτών του νομού στο πανελλαδικό αγωνιστικό 10ήμερο στα τέλη Ιούνη - αρχές Ιούλη που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Ανοιξη».

Για την προετοιμασία των αγωνιστικών δράσεων των αγροτών της περιοχής, η Ομοσπονδία και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Κεραμιδίου και Φαρκαδόνας οργάνωσαν την Κυριακή 13/5 σύσκεψη στο χωριό Κεραμίδι. Τη σύσκεψη απασχόλησαν τα οξυμένα προβλήματα των αγροτών και αναδείχθηκαν τα βασικά αιτήματα - διεκδικήσεις. Στις παρεμβάσεις τους οι Αχ. Λιάτος και Θωμ. Μπαντής, μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας, ανέλυσαν το αγωνιστικό πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στη διεκδίκηση έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας, αγροτικής οδοποιίας κ.ά., καθώς και στα μεγάλα προβλήματα της κτηνοτροφίας, των άμεσων απειλών για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ κ.λπ.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η Ομοσπονδία και οι Αγροτικοί Σύλλογοι να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που καλούν σήμερα τα ταξικά εργατικά σωματεία του νομού για την οργάνωση της πανελλαδικής απεργίας στις 30 Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ