Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ
Καταδικάζουν τα υπονομευτικά σχέδια της εργοδοσίας και των συνδικαλιστών της

Την υπονομευτική δράση της πλειοψηφίας της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού («ΑΥΡΑ 3Ε») στο Αίγιο, που λειτουργεί ως εντολοδόχος της εργοδοσίας της πολυεθνικής εταιρείας «Coca-Cola», καταγγέλλουν σωματεία του κλάδου. Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω συνδικαλιστές οργάνωσαν Γενική Συνέλευση μέσα σε κλίμα πιέσεων και εκβιασμών προς τους εποχικούς εργαζόμενους, για να αποφασίσουν την αποχώρηση του σωματείου από τη δύναμη της Ομοσπονδίας Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών.

Την προσπάθεια της εργοδοσίας και των συνδικαλιστών της έχουν καταδικάσει τα Συνδικάτα Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Λάρισας, Ηρακλείου, Αργολίδας, Ημαθίας - Πέλλας και το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις παραγωγής επισιτιστικών προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας.

Με τις ανακοινώσεις τους εκφράζουν παράλληλα την υποστήριξή τους στην Ομοσπονδία και τον αγώνα που δίνει για την υπογραφή ΣΣΕ και καλούν τα σωματεία να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να απαντήσουν στους σχεδιασμούς της πολυεθνικής και των εντολοδόχων της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ