Παρασκευή 1 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Τέλος από τη Ρεάλ ο Ζιντάν

Πριν συμπληρωθεί βδομάδα από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League, η ξαφνική παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν ήρθε να ταράξει τα νερά στους κόλπους της Ρεάλ Μαδρίτης και να προκαλέσει αίσθηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ευρύτερα.

Ο Γάλλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες, όπου έκανε λόγο για «παράξενη στιγμή» στην ομάδα και χαρακτήρισε την απόφασή του για αποχώρηση «αναγκαία κίνηση» προκειμένου να αλλάξουν κάποια πράγματα στη Ρεάλ και να προχωρήσει ο σύλλογος. Ισχυρίστηκε δε ότι στην απόφασή του δεν έπαιξαν ρόλο οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν αρκετές φορές φέτος από τους οπαδούς της Ρεάλ με αποδέκτη και τον ίδιο, εξαιτίας της μέτριας πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα, με αυτό του Αργεντίνου Μαουρίτσιο Ποκετίνο να φιγουράρει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων. Πάντως ο τεχνικός της Τότεναμ πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον λονδρέζικο σύλλογο μέχρι το 2022.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ