Παρασκευή 1 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Με υψηλές βλέψεις στο Βελιγράδι

Εχοντας για μία ακόμα φορά βλέψεις διάκρισης, η ελληνική αποστολή ρίχνεται στη μάχη του 1ου αγώνα της σειράς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας ανδρών και γυναικών, που θα διεξαχθεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 3 Ιούνη στο Βελιγράδι. Την ελληνική ομάδα αποτελούν 11 αθλητές (8 άνδρες και 3 γυναίκες) που στελεχώνουν τα οκτώ πληρώματα, πέντε εκ των οποίων μονά.

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές: Κατερίνα Νικολαΐδου (σκιφ), Αννέτα Κυρίδου (σκιφ), Θωμαΐς Εμμανουηλίδου (σκιφ ελευθέρων βαρών), Σπύρος Γιάνναρος (σκιφ ελ. βαρών), Νίνος Νικολαΐδης (σκιφ ελ. βαρών), Γιάννης Μαρόκος - Αντώνης Παπακωνσταντίνου (δίκωπος άνευ ελ. βαρών), Χρήστος Στεργιάκας - Σπύρος Καλέτζης (διπλό σκιφ), Χαράλαμπος Ντινενής - Αριστείδης Γραμμενιάτης (διπλό σκιφ ελ. βαρών).

Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς θα πάρουν μέρος 583 αθλητές και αθλήτριες που στελεχώνουν 290 πληρώματα, από 42 χώρες από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη λίμνη Σέβα της σερβικής πρωτεύουσας. Για σήμερα το πρωί έχουν προγραμματιστεί οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί, για αύριο Σάββατο οι ημιτελικοί, ενώ την Κυριακή 3/6 το πρόγραμμα θα κλείσει με τους μικρούς και μεγάλους τελικούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ