Παρασκευή 1 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Παραμονή στα ψηλά ο στόχος που έθεσε ο Ουζουνίδης

Την κατάκτηση του νταμπλ έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη χτεσινή επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως νέου τεχνικού της ομάδας. Ο Μ. Ουζουνίδης χαρακτήρισε πρόκληση για τον ίδιο και για τους συνεργάτες του να κρατήσουν την ΑΕΚ στην κορυφή και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη των στόχων, στους οποίους συμπεριέλαβε και τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στα μεταγραφικά ζητήματα, έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και φορ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενίσχυσης σε άλλες γραμμές εφόσον βρεθεί κάποια καλή περίπτωση. Χαρακτήρισε αξιόλογο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά παράλληλα εξέφρασε την προτίμησή του σε ένα ρόστερ 20 παικτών, ενώ εξήρε την περσινή διαχείριση του ρόστερ από τον προκάτοχό του, Μανόλο Χιμένεθ.

ΠΑΟΚ: Απέκτησε τον Χατσερίντι

Στην απόκτηση του Εβγκέν Χατσερίντι από την Ντιναμό Κιέβου προχώρησε χτες ο ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο διεθνής με την Ουκρανία 31χρονος στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά», μετά την απόφασή του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ντιναμό, στην οποία αγωνιζόταν από το 2008.

ΠΑΟ: Στην αναμονή για Δώνη

Το «ΟΚ» από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο περιμένουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη και να αποτελέσει ο τελευταίος τον νέο τεχνικό της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας προπονητής έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1 χρόνου μετά τις επαφές του με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τη νεότερη ενημέρωση του Γ. Αλαφούζου, ώστε να δώσει ο τελευταίος τη συγκατάθεσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ