Σάββατο 2 Ιούνη 2018 - Κυριακή 3 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Επιτροπών Ειρήνης

Αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική εκδήλωση, την Κυριακή 3 Ιούνη στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Λαγκαδά και η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης. Από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει αυτοκινητοπομπή στις 10 π.μ., μπροστά από το πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Καλούν το λαό να συμμετάσχει μαζικά και να διαδηλώσει την αντίθεσή του στη χρήση του πεδίου βολής Ασκού - Προφήτη ως πεδίου άσκησης του ΝΑΤΟ, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που έχει αυτό για το λαό της περιοχής.

Παρουσιάσεις των μαθητικών δημιουργιών

Παράλληλα, εκδηλώσεις με θέμα τις δημιουργίες των μαθητών που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία δράσης της ΕΕΔΥΕ «Μια εικόνα, τρια ερωτήματα» διοργανώνουν το επόμενο διάστημα Επιτροπές Ειρήνης. Συγκεκριμένα:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου μαζί με φορείς της εκπαίδευσης, το Σάββατο 2 Ιούνη στις 6 μ.μ, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (οδός Ανδρόγεω 4).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέου Ηρακλείου, μαζί με συλλόγους εκπαιδευτικών, την Κυριακή 3 Ιούνη στις 7 μ.μ., στο 3ο Δημοτικό (Κιθαιρώνος 11).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου - Δραπετσώνας, το Σάββατο 2 Ιούνη στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λαού.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιούνη στις 6 μ.μ., στο χώρο της Ελαιουργικής.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Μοσχάτου Ταύρου, τη Δευτέρα 4 Ιούνη στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αττάλειας (Παναγίτσα) στον Ταύρο.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, την Τρίτη 5 Ιούνη από τις 7 μ.μ. - 9 μ.μ., στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης, την Τετάρτη 6 Ιούνη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης (Κοραή 20 - κοντά στο γήπεδο του Μίλωνα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ