Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Μετάλλου

Ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 30/6 οι εκλογές στο Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων σε Εργατικό Κέντρο Βόλου και Ομοσπονδία Μετάλλου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη: Πρωί, στους χώρους δουλειάς. 6 μ.μ. - 9 μ.μ. στο ΕΚΒ. Παρασκευή 22/6: Πρωί, στους χώρους δουλειάς. Δευτέρα 25/6: Πρωί, στους χώρους δουλειάς. 6 μ.μ. - 9 μ.μ. στο ΕΚΒ. Τετάρτη 27/6: Πρωί, στους χώρους δουλειάς. 6 μ.μ. - 9 μ.μ. στο ΕΚΒ. Πέμπτη 28/6: Πρωί, στους χώρους δουλειάς. Παρασκευή 29/6: Πρωί, στους χώρους δουλειάς. Σάββατο 30/6: 9 π.μ. - 1 μ.μ. στο ΕΚΒ.

Στη διακήρυξή της, η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) τονίζει ότι το Συνδικάτο, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΜΕ, «είναι ο συντονιστής και οργανωτής του αγώνα εκατοντάδων εργαζομένων του κλάδου Μετάλλου στη Μαγνησία, απέναντι στην εργοδοσία, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις και τα συνδικαλιστικά τους στηρίγματα» και η ΔΑΣ είναι «ο ταξικός συνδυασμός με εκατοντάδες αγωνιστές από εργοστάσια και βιοτεχνίες, που μπαίνουν μπροστά για να αποτελεί σήμερα το Συνδικάτο μας αποκούμπι των εργαζομένων, υπερασπιστή των συμφερόντων μας». Υπογραμμίζοντας ότι «η μάχη των αρχαιρεσιών είναι μάχη που δίνουμε απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση», η ΔΑΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος στις εκλογές, ψηφίζοντας μαζικά το ψηφοδέλτιό της, να οργανωθούν στο χώρο δουλειάς τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ