Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
8ος ΟΜΙΛΟΣ
«Καμικάζι» και «λιοντάρια»

Ανω - κάτω έγινε με το «καλημέρα» ο 7ος όμιλος, αφού τα αουτσάιντερ Ιαπωνία και Σενεγάλη ανέτρεψαν τα προγνωστικά και πέτυχαν μεγάλες νίκες, οι οποίες δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συνέχεια του ομίλου.

Η Ιαπωνία επικράτησε με 2-1 της Κολομβίας, νίκη στην οποία καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αποβολή πολύ νωρίς (3') με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κ. Σάντσεζ, ο οποίος υπέπεσε σε χέρι και πέναλτι για τους Ιάπωνες, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καγκάουα για το 1-0. Οι Κολομβιανοί, ανακάμπτοντας μετά το 30', ισοφάρισαν με τον Κιντέρος στο 39'. Στην επανάληψη όμως οι Ιάπωνες αξιοποίησαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Πήραν τον έλεγχο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά πέτυχαν και γκολ που τους έδωσε τη νίκη, στο 73' με τον Οσάκο.

Σπουδαία νίκη πήρε και η Σενεγάλη με 2-1 σε βάρος της πολύ κατώτερης του αναμενόμενου Πολωνίας. Τα «λιοντάρια» κράτησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μακριά από την περιοχή τους την Πολωνία, ενώ είχαν και αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Τσιόνεκ στο 37' και στο 60' ο Νιάνγκ ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς, σ' ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι Πολωνοί, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 86' με τον Κρικόβιακ.

Η βαθμολογία: Ιαπωνία 3, Σενεγάλη 3, Κολομβία 0, Πολωνία 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ