Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Με αλλαγές η αποστολή για Ισραήλ και Εσθονία

Χωρίς αρκετούς παίκτες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και αυτούς που αγωνίζονται στο NBA, θα παρουσιαστεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ στις δύο ερχόμενες υποχρεώσεις της, με αντιπάλους Ισραήλ και Εσθονία, στο φινάλε της πρώτης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Η Εθνική έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στον β' προκριματικό γύρο, που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Στις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα δύο τελευταία παιχνίδια, σε σχέση με την αρχική λίστα απουσιάζουν τα ονόματα των ΝΒΑερ Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Κουφού, καθώς και αυτά των Νικ Καλάθη, Ιαν Βουγιούκα, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Ντούσαν Σάκοτα, Λεωνίδα Κασελάκη και Αντώνη Κόνιαρη. Εκτός έμειναν, για λόγους ξεκούρασης, και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης και Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά η αποστολή: Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Γκίκας, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Χάρης Γιαννόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Βαγγέλης Μαργαρίτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ