Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ενα βήμα από την Αντερλεχτ ο Βράνιες

ΑΕΚ: Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη βελγική Αντερλεχτ βρισκόταν αργά χτες το βράδυ, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ Ογκνιες Βράνιες, μετά τη συμφωνία των δύο συλλόγων. Η Αντερλεχτ ικανοποίησε τα αιτήματα της «Ενωσης» τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όπου ανέβασε την προσφορά της κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά και σε ορισμένους άλλους όρους, όπως η ύπαρξη ρήτρας σε ενδεχόμενη μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι σήμερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με εξωαγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τον Μανώλη Σιώπη να ανακοινώνει στον τεχνικό της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς την πρόθεσή του να φύγει, αφού έχει πρόταση από άλλη ομάδα. Αυτή φέρεται να είναι η πολωνική Λεχ Πόζναν, ωστόσο από τον Ολυμπιακό αφήσαν να εννοηθεί ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονται προθέσεις άλλης ελληνικής ομάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Την ώρα που στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, πρόβλημα προέκυψε και με την παραμονή του Κάτσε στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, φέρεται να ζήτησε από τους «πράσινους» να πληρώσουν μεγαλύτερο μέρος στο συμβόλαιό του απ' όσο εκείνοι προτείνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ