Πέμπτη 21 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Με συγκεντρώσεις, συσκέψεις, εξορμήσεις και περιοδείες σε τόπους δουλειάς και συνοικίες, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ξεδιπλώνουν την παρέμβασή τους, συζητώντας με το λαό για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη μαιευτική γυναικολογική κλινική «ΡΕΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή 22/6:

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη βιομηχανία «Schnieider Electric» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Οι ΚΟ Ληλαντίου του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Προσφύγων στη Νέα Λάμψακο. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αυλίδας διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Φάρου, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 23/6:

Στις 8.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σαλαμίνας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα), με θέμα: «Δυνατό εργατικό κίνημα - κοινωνική συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η καθαρή διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάλαμας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ