Σάββατο 23 Ιούνη 2018 - Κυριακή 24 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Σε εξέλιξη το πανελλαδικό δεκαήμερο αγωνιστικής δράσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται σε όλη τη χώρα κινητοποιήσεις που οργανώνονται από Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες, στο πλαίσιο του πανελλαδικού αγροτικού δεκαήμερου αγωνιστικής δράσης που αποφασίστηκε από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Την περασμένη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν κινητοποιήσεις σε Λέσβο, Χανιά, Πύργο, Ναύπλιο και Πύλο, ενώ για τη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

  • Στη Μεσσηνία: Τη Δευτέρα 25/6, στις 10 π.μ., κινητοποίηση στα Δικαστήρια Καλαμάτας. Στις 4/7, στις 9.30 π.μ., συμμετοχή στην παμπελοποννησιακή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη (σταθμός ΟΣΕ).
  • Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Νομού Αργολίδας οργανώνει την Τετάρτη 27/6, στις 10 π.μ., κινητοποίηση στην Εφορία Αργους. Καλεί επίσης στην παμπελοποννησιακή κινητοποίηση.
  • Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας οργανώνει διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ στη Λαμία την Τετάρτη 27/6, ενάντια στις υψηλές χρεώσεις ρεύματος και στις απειλές διακοπών σε αγροτικές παροχές λόγω χρεών. Στις 4/7 θα γίνει κινητοποίηση στην Περιφέρεια.
  • Στη Θεσσαλία, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των νομών της περιοχής οργανώνουν πανθεσσαλική κινητοποίηση στη Λάρισα, την Πέμπτη 28/6. Στις 11 π.μ., θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του ΕΛΓΑ και στη συνέχεια θα κινηθούν προς τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΦΚΑ (πρώην ΟΓΑ).
  • Στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στον κόμβο των Πεζών στις 30/6, ως κορύφωση του δεκαήμερου δράσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ