Τρίτη 26 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζωντανή η Κολομβία

Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε στον 8ο όμιλο η Κολομβία, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Πολωνίας για τη 2η αγωνιστική. Αντίθετα, το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό για τους Πολωνούς, που με δύο ήττες αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση. Στον άλλο αγώνα, η ισοπαλία 2-2 μεταξύ των δύο ομάδων που προπορεύονται στη βαθμολογία του ομίλου, της Ιαπωνίας και της Σενεγάλης, κρατάει και τις δύο στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Με τον Χάμες Ροντρίγκεζ βασικό και τα περισσότερα ατού της σε καλή μέρα, η Κολομβία εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο κόντρα στην για μια ακόμη φορά νωθρή Πολωνία. Τα γκολ για τους Λατίνους πέτυχαν οι Μίνα (40'), Φαλκάο (70') και Κουαδράδο (75').

Σε ένα γεμάτο ματς, με 4 γκολ, αρκετές φάσεις, ταχύτητα και πάθος για τη νίκη, Ιαπωνία και Σενεγάλη παρά το 2-2 απέδειξαν και στο μεταξύ τους παιχνίδι (μετά τις νίκες τους στην πρεμιέρα) ότι δικαίως μπορούν να ονειρεύονται πρόκριση στους «16». Η Σενεγάλη προηγήθηκε δύο φορές (Μανέ 11', Βαγκέ 71'), για να ισοφαρίσει και τις δυο η Ιαπωνία (Ινσούι 34', Χόντα 78').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ