Τρίτη 26 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Το «έσωσε» στο τέλος η Γερμανία

Στις καθυστερήσεις «έσωσε την παρτίδα» η Γερμανία, που βρέθηκε σε δεινή θέση αλλά εν τέλει επικράτησε με 2-1 της Σουηδίας για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Στον άλλο αγώνα, το Μεξικό νίκησε τη Νότια Κορέα και βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για την πρόκριση, αν και μαθηματικά όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και η πρόκριση για τους τελευταίους και χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής Νοτιοκορεάτες.

Το γκολ του Κρόος με εκτέλεση φάουλ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έδωσε τη νίκη στους Γερμανούς και τους ανέβασε κατά πολύ τις ελπίδες πρόκρισης. Μέχρι τότε, η ισοπαλία 1-1, από τα γκολ των Τοϊβόνεν (32') και Ρόις (48'), καθιστούσε φαβορί τους Σουηδούς και έφερνε τη «Νασιοναλμάνσαφτ» κοντά στον αποκλεισμό. Η σκανδιναβική ομάδα όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει ώστε το βαθμό της ισοπαλίας, παρόλο που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 82', μετά την αποβολή του Μπόατενγκ.

Τη δεύτερη νίκη του πέτυχε το Μεξικό, με 2-1 σε βάρος της Νότιας Κορέας, χάρη στα γκολ των Βέλα (26' πέναλτι) και Ερνάντεζ (66'), ενώ η Κορέα μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σον. Οι Μεξικανοί βρίσκονται κοντά στην πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική τούς αρκεί η ισοπαλία με αντίπαλο τη Σουηδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ