Πέμπτη 5 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κοινή σύσκεψη για την απεργία στο Εμπόριο

Σε σύσκεψη με θέμα τη συνέχιση της κοινής τους δράσης για το ζήτημα της κυριακάτικης αργίας, μπροστά και στην απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 15 Ιούλη, καλεί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), τις διοικήσεις των τοπικών ενώσεων των αυτοαπασχολουμένων, την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), τους συλλόγους και τις ομάδες της στην Αττική. Η κοινή σύσκεψη θα γίνει τη Δευτέρα 9/7, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5β, πλ. Μητροπόλεως).

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν την απεργιακή μάχη, τονίζοντας πως το αίτημα για νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας είναι «κρίκος σε μία αλυσίδα συνδυασμένων αιτημάτων για τον εργάσιμο χρόνο και τον εργασιακό μας βίο». Καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τις εστίες αγώνα σε κάθε κατάστημα και αποθήκη, τη συμμαχία εμποροϋπαλλήλων και αυτοαπασχολούμενων, τον κοινό αγώνα με εργαζόμενους άλλων κλάδων τους οποίους η πλήρης κατάργηση της Κυριακής αργίας θα επηρεάσει άμεσα.

Ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά καλεί μπροστά στην απεργία σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 8 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ