Παρασκευή 6 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Παρέμεινε στον Πειραιά ο «Παπ»

Οι διαφωνίες που είχαν προκύψει κατά την πρώτη συνάντηση μεταξύ της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Κώστα Παπανικολάου ξεπεράστηκαν χτες, και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια. Κατά τη χτεσινή δεύτερη συνάντηση βρέθηκε η χρυσή τομή στα σημεία όπου υπήρχε διαφορά και τα οποία είχαν αφήσει άκαρπη την πρώτη συνάντηση, κι έτσι ο 28χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι το 2021. Παράλληλα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος για τα επόμενα τρία χρόνια, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα σεζόν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αναπάντεχο πρόβλημα με την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Παππά προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης από την πλευρά της ΚΑΕ, και οι πρωταθλητές φέρονται πλέον να μελετούν εναλλακτικά σενάρια, αν και το θέμα δεν θεωρείται «τελειωμένο».

ΑΕΚ: Τη δημιουργία «μιας ελκυστικής ομάδας που θα αυξήσει το πάθος των οπαδών» έθεσε ως στόχο ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε τη δυσκολία τού να «σπάσει» το δίπολο Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, δήλωσε όμως αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και την προοπτική υπεράσπισης των κεκτημένων για την ΑΕΚ. Σκοπός του, όπως και της διοίκησης, σημείωσε, είναι η δημιουργία ενός ρόστερ που θα συνδυάζει το ταλέντο και τη νεανικότητα με την εμπειρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ