Πέμπτη 26 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ «E VALUE»
«Παιχνίδια» με το ωράριο των εργαζομένων

Τη διοίκηση της «e Value», που προχωρά σε νέα «παιχνίδια» με το ωράριο, ειδοποιώντας εργαζόμενους σε διάφορα τμήματα στα κτίρια του Κεραμεικού και του Αγίου Στεφάνου, ότι δεν θα εργαστούν την Τετάρτη αλλά θα «αναπληρώσουν» με δουλειά το Σάββατο, καταγγέλλει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), συμπληρώνοντας μάλιστα πως η εργοδοσία «σε συναδέλφους που πηγαίνουν από τη Χαλκίδα στον Αγιο Στέφανο» τους ενημέρωσε πως θα πρέπει να πληρώσουν τα εισιτήριά τους για το ΚΤΕΛ, καθώς δεν θα υπάρχει εταιρικό λεωφορείο...

«Την ώρα που για άλλη μια φορά θρηνούμε δεκάδες νεκρούς», σημειώνει το ΣΕΤΗΠ, «η διοίκηση της "E Value" και του ομίλου συνολικότερα θέλει να βγάλει και από τη μύγα ξίγκι. Παρουσιάζεται με φιλάνθρωπο προσωπείο και ότι δήθεν δεν θέλει να καλεί στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές, λες και το Σάββατο ή την Κυριακή ή την άλλη Δευτέρα θα έχουν όλα φτιαχτεί».

Και υπογραμμίζει: «Καλούμε τη διοίκηση να ανακαλέσει άμεσα αυτό το μέτρο. Οσοι συνάδελφοι δεν εργαστούν την Τετάρτη ή οποιαδήποτε άλλη μέρα να μην αναπληρώσουν και να πληρωθούν το μεροκάματο κανονικά. Είναι επιλογή της εταιρείας να μην δουλέψουν τα συγκεκριμένα τμήματα και όχι επιλογή των εργαζομένων (...) Καλούμε τη διοίκηση της εταιρείας να σταματήσει να παίζει με τις ζωές μας, τα ωράριά μας, με τις ζωές των οικογενειών μας. Ηδη διευθετούν το χρόνο εργασίας, αφού μετράνε την έναρξη της εργασίας από το log in και όχι από την ώρα προσέλευσης στο χώρο δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ