Κυριακή 30 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ (άρθρο 11 παρ. 1 και 24 του Ν.2472/97)

Ανακοίνωση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία με την επωνυμία Δ. ΚΑΝΑΚΗΣ - Ε. ΚΟΝΤΟΠΑΝΤΕΛΗΣ - Κ. ΚΟΤΣΙΚΑΣ ΟΕ (Servicenet) που εδρεύει στο Μοσχάτο, Πειραιώς 245, ΤΚ 18346 σύμφωνα με τα άρθρα 11 παρ. 1 και 24 του Ν. 2472/97 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, γνωστοποιεί προς τους Πελάτες, Συνεργάτες, Προμηθευτές και Υπαλλήλους της τα ακόλουθα:

1. Από την εταιρεία τηρούνται και επεξεργάζονται αρχεία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που προβλέπονται από τις διατάξεις της ισχύουσας φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

2. Σκοπός της τήρησης και επεξεργασίας των αρχείων είναι η παρακολούθηση της συναλλακτικής σχέσης του υποκειμένου με την εταιρεία, η μισθοδοσία και η εκπλήρωση των υποχρεώσεων της εταιρείας στα πλαίσια εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας.

3. Αποδέκτες των δεδομένων των τηρούμενων αρχείων είναι οι κατά περίπτωση αρμόδιες Δημόσιες Αρχές καθώς και οι τρίτοι για όσα στοιχεία η εταιρεία μας υποχρεούται και έχει δικαίωμα να μεταβιβάσει και να ανακοινώσει.

4. Κάθε υποκείμενο των τηρούμενων αρχείων έχει δικαίωμα πρόσβασης υπό την έννοια του δικαιώματος πληροφόρησης των προσωπικών δεδομένων του, που αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την εταιρεία.

5. Κάθε αίτημα των υποκειμένων σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους θα απευθύνεται στην αρμόδια υπηρεσία της εταιρείας μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ