Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξιτήριο πήρε το παιδάκι που νοσηλευόταν με εγκαύματα

Μετά από την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων για την πυρκαγιά στο Μάτι, όπου έχασαν τη ζωή τους 97 άνθρωποι, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλ. Ζαγοραίος και η εισαγγελέας Βαρ. Γνεσούλη, σύμφωνα με πληροφορίες, εισέρχονται στη διαδικασία αξιολόγησης του υλικού. Στο υλικό θα συμπεριληφθεί και η πραγματογνωμοσύνη του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα που έχουν ορίσει, αλλά και της Πυροσβεστικής που έχει διενεργήσει τη δική της αυτοψία. Το Σεπτέμβρη αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις πανεπιστημιακοί που είναι μεταξύ των επιζώντων της φωτιάς προσέτρεξαν στον εισαγγελέα και στρέφονται εναντίον όλων των φορέων που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης, βάζοντας στο στόχαστρο μεταξύ άλλων συναρμόδιες υπηρεσίες, όπως την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τον γγ Πολιτικής Προστασίας, το Λιμεναρχείο Ραφήνας κ.λπ. Οπως επισημαίνουν, παρά τις δεκάδες κλήσεις που έκαναν στο Λιμεναρχείο, όλες αγνοήθηκαν.

Τέλος, εξιτήριο πήρε χτες το παιδάκι που νοσηλευόταν με εγκαύματα από τις 23 Ιούλη, μετά από τη φονική πυρκαγιά σε Μάτι και Νέο Βουτζά. Μετά το εξιτήριο του παιδιού, ο αριθμός των νοσηλευομένων από την πυρκαγιά είναι 25, εκ των οποίων πέντε σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τρεις εκ των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ είναι διασωληνωμένοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ