Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συλλαλητήρια στις 13 Σεπτέμβρη στην Αττική

Συλλαλητήρια οργανώνουν στις 13 Σεπτέμβρη σε Αθήνα, Πειραιά και Ανατολική Αττική σωματεία και φορείς της Αττικής, δίνοντας συνέχεια στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Το συλλαλητήριο στην Αθήνα θα γίνει στην Ομόνοια, στις 7 μ.μ. Την ίδια ώρα θα γίνουν τα συλλαλητήρια στον Πειραιά, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην Ανατολική Αττική, στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας.

Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια απευθύνει σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έχει οδηγήσει την εργατική τάξη και το λαό στα όρια της εξαθλίωσης (...) Η πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα οδηγεί το λαό μας σε περιπέτειες για τα κέρδη μιας χούφτας εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων». Καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα, σημειώνοντας: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τη μίζερη ζωή, δεν έχουμε τίποτα άλλο να περιμένουμε. Δίνουμε τη μάχη με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Στο συλλαλητήριο στο Κορωπί καλεί με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, προβάλλοντας επιπλέον ζωτικά αιτήματα για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Στις 11 Σεπτέμβρη στον Βόλο

Εργατικά συνδικάτα και συνταξιουχικά σωματεία της Μαγνησίας οργανώνουν κινητοποίηση την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου στον Βόλο.

Το κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής υπογράφουν τα Συνδικάτα Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», Εργατοϋπαλλήλων Τύπου και Χάρτου, Τροφίμων - Ποτών, Καθαριστριών - Καθαριστών, Εργαζομένων ΟΤΑ, Μουσικών Θεσσαλίας «Ο Απόλλων», Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου, οι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Συνταξιούχων και Συνταξιούχων ΟΑΕΕ - ΤΑΕ, καθώς και η Επιτροπή Αγώνα Εμποροϋπαλλήλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ