Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεργασία δύο καθαρόαιμων ναζιστών

Παρουσία του αρχιυμνητή του φασισμού Κ. Πλεύρη δίπλα στον Ν. Μιχαλολιάκο έγινε, σύμφωνα με όσα είδαν τη δημοσιότητα, η πρόσφατη συγκέντρωση που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στον Βοτανικό ενάντια στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. Μάλιστα, σχετική φωτογραφία ανάρτησε η ναζιστική εγκληματική οργάνωση στην ιστοσελίδα της, αποκαλώντας τον «γνωστό ιστορικό-καθηγητή...».

Ο Πλεύρης συνοδευόταν από τον «υπαρχηγό» του και δέκα περίπου άτομα με μαύρα μπλουζάκια και διακριτικά της ομάδας τους («Η»). Να σημειωθεί ότι ο Πλεύρης έχει ιδρύσει τον σχηματισμό «ΕΜΕΙΣ» με σκοπό να συνενώσει τον ακροδεξιό χώρο. Ωστόσο, περιορίζεται, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγράφονται σε περιοδικά του χώρου, σε μια επικείμενη εκλογική συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι σε δημόσια αντιπαράθεση του Πλεύρη με το υπόδικο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, ο πρώτος είχε «αποκαλύψει» μεταξύ άλλων ότι στην επίθεση στον Ζαφειρόπουλο (πρώην στέλεχος της ΧΑ) ο Κασιδιάρης χρησιμοποίησε σιδηρογροθιά και σπρέι πιπεριού, με τον Κασιδιάρη στη συνέχεια να αποκαλεί τον Πλεύρη «ρουφιάνο»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ