Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ»
Συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής

Από τις εργασίες της Συντακτικής της ΔΚΕ στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Από τις εργασίες της Συντακτικής της ΔΚΕ στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό
Στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται το Σάββατο η συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Διεθνής Κομμουνιστική Επιθεώρηση - Βήμα Διαλόγου».

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των κομμάτων που είναι ιδρυτικά μέλη της ΔΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Σοσιαλιστικό Κόμμα Λετονίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού, Κομμουνιστικό Κόμμα Λαών της Ισπανίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας), καθώς επίσης και εκπρόσωποι κομμάτων που συμβάλλουν στη συγγραφή του 9ου τεύχους της ΔΚΕ (Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, Κομμουνιστικό Κόμμα - Ιταλία, Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζακστάν, Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Γιουγκοσλαβίας).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα άρθρα του 9ου τεύχους της ΔΚΕ, που θα αφορά το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα και τη δουλειά των κομμουνιστών σε αυτό και το οποίο θα εκδοθεί το 2019.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων, με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Ελλάδα, παρευρίσκονται και στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ