Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη, στις 10.30 π.μ., η ΚΟΒ Τριχωνίδας διοργανώνει στο κέντρο «Χαραυγή», στο Καινούργιο, εκδήλωση για τα 100χρονα του Κόμματος, με τίτλο «Η δράση του ΚΚΕ στην περιοχή Τριχωνίδας. Οι πρώτοι κομμουνιστές στο Καινούργιο». Ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η 100χρονη δράση του Κόμματος» και ο Γιώργος Λάμπρου, στέλεχος του ΚΚΕ, με θέμα «Από τους πρώτους κομμουνιστές στο Καινούργιο έως τις μέρες μας». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα Αιγάλεω της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία του Αη Γιώργη, στον Κηφισό, εκδήλωση για τη μάχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ στην περιοχή στις 29 Σεπτέμβρη 1944, ενάντια στους Γερμανούς ναζί και τους συνεργάτες τους.

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., οι ΤΟ Περιστερίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία Μπλόκου (Λόφος Αξιωματικών, Θηβών και Τζ. Κένεντι) εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές του Μπλόκου Περιστερίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρασούλος, μέλος της ΠΕ Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ, και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντάρτικα τραγούδια, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ