Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις και αρχαιρεσίες
  • Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας, την Κυριακή 30/9, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • Συνεχίζονται τη Δευτέρα 1/10 οι αρχαιρεσίες στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω, με ψηφοφορία στο Εργατικό Κέντρο (1 μ.μ. έως 9 μ.μ.).
  • Να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες του καλεί τους εργαζόμενους το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Πειραιώς, Αττικής και Νήσων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν σήμερα Παρασκευή (2 μ.μ. έως 8 μ.μ.) και αύριο Σάββατο (10 π.μ. έως 6 μ.μ.) στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (4ος όροφος).
  • Αύριο Σάββατο και την Κυριακή 29/9 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων Φροντιστηρίων - Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης - Βορείου Ελλάδος, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (12 το μεσημέρι έως 8 μ.μ.). Η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση» καλεί σε ενίσχυση της αγωνιστικής ταξικής πλειοψηφίας στο σωματείο.
  • Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) την Τετάρτη 3/10, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1), με θέμα την απόφαση για το τελικό κείμενο της κλαδικής Σύμβασης που θα διεκδικήσουν, όπως και την κλιμάκωση του αγώνα με την οργάνωση απεργίας στις 8 Νοέμβρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ