Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βήμα βήμα βαθαίνει η εμπλοκή στους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ

Κανένας εφησυχασμός για τις εξελίξεις στην περιοχή! Εργατική - λαϊκή απάντηση, για να κλείσουν όλες οι βάσεις, να απεμπλακεί η Ελλάδα από ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και αποστολές

  • Εν αναμονή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, είναι πιο καθαρό από ποτέ ότι η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου σχεδιασμού, με κύριο στόχο την ενίσχυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια.
  • Οι αναφορές της κυβέρνησης στον «ιστορικό» της ρόλο να αναδειχτεί σε «ηγέτιδα δύναμη» των αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδίων στην περιοχή, η ένταξη νέων στρατιωτικών εγκαταστάσεων και υποδομών στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΝΑΤΟ, η εξέλιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων και η συζήτηση για παραπέρα στρατιωτικοποίηση της Κύπρου, με αμερικανικές και γαλλικές βάσεις, αποτελούν στοιχεία κλιμάκωσης της ελληνικής εμπλοκής σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως έδειξε και η επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ.
  • ΚΚΕ: Τέτοιους ύμνους στον αμερικανοΝΑΤΟικό παράγοντα, σαν κι αυτούς του κ. Τσίπρα, είχαμε πολύ καιρό ν' ακούσουμε. Επιβεβαιώνεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην προώθηση των - επικίνδυνων για τους λαούς - αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδιασμών.

ΣΕΛ.  3,    6   -   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ