Σάββατο 6 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 7 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει παντού ο «Οδηγητής» με τις Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 12ο Συνέδριο

Από το Σάββατο κυκλοφορεί ο «Οδηγητής» του Οκτώβρη με τις Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Φλεβάρη 2019, με σύνθημα «Πιο πολλοί και πιο ικανοί ανοίγουμε τον δρόμο για το πραγματικό σύγχρονα και νέο, για έναν κόσμο "στον μπόι των ονείρων και των ανθρώπων", τον Σοσιαλισμό!».

Εδώ και μέρες, όλες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προετοιμάζονται για αυτό το σημαντικό γεγονός, που σηματοδοτεί και την έναρξη της κορυφαίας εσωοργανωτικής διαδικασίας της ΚΝΕ. Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πρώτος στόχος είναι να φτάσει ο «Οδηγητής» με τις Θέσεις του ΚΣ από την πρώτη μέρα σε όλα τα μέλη της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα. Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα για όλα τα καθοδηγητικά όργανα της ΚΝΕ, ώστε να αρχίσει έγκαιρα η μελέτη των Θέσεων του ΚΣ και να ακολουθήσουν οι συνεδριάσεις των οργάνων της ΚΝΕ στη συνέχεια.

Ολες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ παράλληλα έχουν θέσει υψηλούς στόχους, ώστε η διακίνηση του «Οδηγητή» να είναι αυτόν το μήνα μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Για όλο το Σαββατοκύριακο έχει καταρτιστεί σχέδιο μαζικών εξορμήσεων και περιοδειών, ώστε να ξεκινήσει η μάχη με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Από τη Δευτέρα και για όλη τη βδομάδα, Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν επιπλέον προγραμματίσει περιοδείες σε χώρους δουλειάς και μάθησης, σε στέκια νεολαίας στις γειτονιές. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια θα συνεχιστεί όλο το μήνα, παράλληλα με την πλούσια δράση μας για την οργάνωση και ανάπτυξη αγώνων στα σχολεία, στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, στους χώρους δουλειάς.

Ο στόχος είναι να φτάσει ο «Οδηγητής» σε όλους εκείνους τους νέους και τις νέες που έχουμε συναντηθεί το προηγούμενο διάστημα σε μικρές και μεγάλες μάχες, που βλέπουν θετικά τη δράση μας, που δείχνουν ενδιαφέρον για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αναγνωρίζουν τον πρωτοπόρο ρόλο των μελών της ΚΝΕ όπου κι αν δρούνε. Να τους ζητήσουμε να κάνουν το Συνέδριο της ΚΝΕ και δική τους υπόθεση, να πουν τη γνώμη τους για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Να απευθυνθούμε στους δεκάδες χιλιάδες νέους και νέες που μόλις λίγες μέρες πριν πέρασαν από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μας σε όλη τη χώρα. Αλλά και σε εκείνους που μπορεί να μην μας έχουν προσεγγίσει ακόμα, αλλά είναι παιδιά εργατικών - λαϊκών οικογενειών, άρα έχουν αντικειμενικό συμφέρον από την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, πρέπει να μάθουν τις θέσεις της ΚΝΕ από πρώτο χέρι.

Ο πήχης έχει μπει ψηλά. Χωρίς να λυπόμαστε χρόνο και προσπάθεια, τα δίνουμε όλα και θα τα καταφέρουμε!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τις πρώτες μέρες της πανεξόρμησης με τον «Οδηγητή» (2020-05-13 00:00:00.0)
Μαχητικά με τις Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 11ο Συνέδριο (2014-09-21 00:00:00.0)
Πυξίδα στην πάλη της νεολαίας (2010-01-08 00:00:00.0)
Να γίνει ο «Οδηγητής» το πρώτο έντυπο νεολαίας! (2008-01-11 00:00:00.0)
Σημαντικά περιθώρια για μεγαλύτερο άνοιγμα στη νεολαία (2001-06-06 00:00:00.0)
Δημόσιος Προσυνεδριακός Διάλογος της ΚΝΕ (1997-02-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ